Jom Cari Kereta Untuk Di Guna Atau Di Pandu _ NAKMOVE

 

Guna atau pandu sendiri kereta lebih mudah berbanding menaiki teksi, grab dan uber dimana anda akan menjadi penumpang dan mempunyai pemandu yang membawa anda ke mana sahaja yang anda mahukan.  Hampir 90% mereka lebih suka memandu sendiri berbanding mempunyai pemandu kerana ia akan lebih fleksibel, bebas dan mudah untuk perjalanan serta urusan anda. Mempunyai pemandu juga memudahkan anda untuk berehat sementara dalam perjalanan untuk urusan anda.

Sebab Utama Anda Harus Guna Dan Pandu Sendiri Kereta

Mendapat Kebebasan Dan Privasi

Anda boleh menghabiskan masa anda di dalam kereta tanpa adanya suara-suara dan campur tangan orang lain termasuklah pemandu yang mengetahui di mana anda berada, dengan siapa anda berjumpa dan sebagainya.  Adakalanya anda mungkin lebih selesa bergerak ke sana sini tanpa orang menemani anda. Cari kereta untuk diguna atau dipandu sendiri memberikan anda kebebasan dan privasi.

Boleh Bergerak Ke Banyak Tempat

Pasti anda lebih selesa ke mana-mana sahaja tanpa ditemani orang lain tambah-tambah lagi jika anda perlu bergerak ke banyak tempat.  Rasa tidak segan, malu dan tidak rimas pun, malah anda tidak perlu memberitahu kepada sesiapa akan perjalanan anda tetapi boleh bergerak dengan mudah dengan banyak.

Cepat, Pantas Dan Mudah Untuk Urusan Penting

Menaiki kereta sendiri sangat mudah jika anda rushing atau terpaksa menghadapi urusan penting dimana anda boleh bergerak pantas dan cepat. Guna dan pandu sendiri kereta menjimatkan masa anda kerana tidak perlu menunggu pemandu dan sebagainya.

Seat Kereta Yang Terhad

Sama ada anda ingin bercuti atau menghadiri urusan penting yang memerlukan anda membawa keluarga dan kawan-kawan, adalah lebih baik anda mencari kereta untuk diguna atau dipandu sendiri berbanding dengan menyewa kereta yang mempunyai pemandu ataupun menaiki teksi, uber, kongsi kereta dan sebagainya.  Seat kereta cukup untuk anda dan penumpang anda dan ianya terhad.

Jom Cari Kereta Untuk di Guna Atau di Pandu | nakmove.com

Ramai dalam kalangan anda yang mencari kereta untuk diguna atau dipandu bukan? Kadang kala mempunyai lesen kereta tetapi masih belum ada kereta adalah normal terutamanya bagi anda yang merupakan pelajar, graduate, baru bekerja dan belum mempunyai kereta.  Walaupun begitu, anda memerlukan kereta untuk kegunaan anda seperti ke kelas, tempat kerja, menghadiri seminar, temuduga, bercuti, ketika kecemasan dan sebagainya.

Banyak cara cari kereta untuk diguna atau dipandu dengan mudah tambahan pula anda mempunyai lesen kereta dan berpengalaman memandu. Kemungkinan juga kereta anda rosak dan mengambil masa yang lama untuk siap dibaiki membuatkan anda terpaksa mencari kereta untuk diguna atau dipandu buat masa sekarang. Jom lihat kereta yang boleh anda guna dan pandu dengan mudah!

 1.Beli Kereta Baru Atau Kereta Terpakai

Bagi anda yang memerlukan kereta untuk perjalanan jauh, ulang alik ke tempat kerja setiap hari dan kerap perlu memandu kereta, langkah terbaik boleh anda lakukan adalah membeli kereta. Membeli kereta membuatkan anda terpaksa berhutang atau menambah komitmen pinjaman autofinance melainkan anda mampu untuk membeli kereta secara tunai.

 2.Pinjam Kereta Kawan Atau Ibu Bapa

Cari kereta untuk diguna atau dipandu buat sementara waktu membolehkan anda meminjam kereta daripada kawan-kawan atau ibu bapa. Tambahan pula sekiranya anda benar-benar terdesak perlukan kereta untuk hal kecemasan atau apa-apa urusan yang perlukan anda memandu. Jika anda segan, gunakan alternatif seterusnya iaitu kereta sewa.

 3.Dapatkan Kereta Sewa Berdekatan

Kereta sewa untuk dipandu atau diguna boleh anda dapatkan dengan kadar sewa yang murah dan berpatutan.  Tidak semua syarikat kereta sewa menawarkan kereta sewa dengan harga yang mahal, kereta sewa mampu milik tetapi berkualiti juga disediakan oleh syarikat perkhidmatan kereta sewa. Anda harus mencari kereta sewa terbaik dan murah untuk dipandu.

4.Menggunakan Alternatif Kongsi Kereta

Kongsi kereta atau dalam bahasa inggerisnya car sharing lebih sesuai diguna atau dipandu oleh anda yang inginkan kereta mengikut bajet anda, ingin menggunakannya dalam tempoh masa yang lama atau cepat dan memerlukan kereta segera dengan pantas.  Terdapat banyak perkhidmatan kereta sewa dan kongsi kereta buat anda, namun mana satukah pilihan terbaik anda?

Kongsi Kereta nakmove.com

Tahukah anda NakMove adalah syarikat kongsi kereta pertama yang menawarkan perkhidmatan car sharing atau kongsi kereta pertama di Malaysia. Nakmove.com menawarkan pelbagai jenis kereta kongsi untuk anda tempah dan pandu mengikut kegunaan anda. Justeru, anda tidak perlu menyewa kereta dengan syarikat kereta sewa yang mahal diluar sana atau mencari kereta lain lagi.

Platform Dan Aplikasi NakMove Car Sharing

NakMove berbeza dengan kereta sewa di pasaran dengan kadar harga yang berpatutan dan sistem yang mudah. Untuk pengetahuan anda, NakMove merupakan salah satu platform anda boleh membuat duit dengan berkongsi kereta anda sebagai kereta sewa bagi mereka yang memerlukan kereta untuk dipandu.  Anda juga mudah untuk kongsi kereta yang sesuai untuk anda pandu kerana terdapat banyak pilihan untuk anda kongsi kereta yang boleh anda cari di aplikasi NakMove yang boleh dimuat turun di Google Play Store.

Jenis Kereta Di NakMove

NakMove menyediakan pelbagai jenis kereta bagi anda kongsi kereta  termasuklah kereta jenis kompak, sedan, MPV, 4×4, luxury car dan lain-lain lagi.  Perlukan van? Cubalah cari di NakMove.com! Nakmove tidak terhad untuk beberapa jenis kereta kongsi sahaja, malah kereta yang anda idamkan mungkin boleh anda dapatkan di sini dengan mudah.  Kongsi kereta daripada Nakmove juga terdiri daripada pelbagai saiz kereta, warna dan pastinya semua kereta mempunyai kualiti yang terjamin. Antara model kongsi kereta yang ditawarkan di Nakmove adalah Perodua Alza, Proton Iriz, Perodua Axia, Perodua Myvi, Proton Persona dan Perodua Bezza.

Cara Cari Kereta Di NakMove

Cari kereta untuk dipandu di Nakmove tidak pernah mengecewakan pengguna yang memerlukan kereta dalam masa pantas dan segera.  Cari kereta untuk diguna atau dipandu oleh anda di semenanjung Malaysia lebih mudah dengan Nakmove.com kerana sistem tempahan yang dilakukan sangat sistematik dan senang.  Anda perlu menyemak senarai kereta, tarikh dan masa yang sesuai untuk anda tempah bagi mengelakkan berlakunya pertindihan masa dengan pelanggan yang lain.

Laman website nakmove.com lengkap dengan semua maklumat yang perlu anda isikan bagi membuat tempahan.  Inilah cara cari kereta untuk diguna atau dipandu dengan mudah kerana tidak perlukan anda berhutang dan menambah komitmen.  Sebagai satu perkongsian kereta, cari kereta untuk diguna dan dipandu hasil platform NakMove boleh diikuti dengan cara berikut:

1.Tetapkan Lokasi Pengambilan Dan Penghantaran Kereta

Cari kereta untuk diguna atau dipandu di tempat anda inginkan lebih mudah sekiranya anda kongsi kereta tersebut di kawasan yang berdekatan dengan anda. Dengan kongsi kereta, kereta boleh diambil dan dihantar semula di tempat yang anda tetapkan di laman web nakmove.com.  Perkara pertama perlu anda lakukan adalah tetapkan lokasi pengambilan dan penghantaran kereta di laman web nakmove.com.

2.Pilih Kereta Untuk Anda Guna

Seandainya tarikh yang anda inginkan, diluluskan dan tidak ditolak oleh sistem tempahan, anda boleh teruskan dengan memilih jenis kereta kongsi yang anda inginkan. Pemilihan kereta untuk kongsi kereta ini perlu dipilih berdasarkan berapa penumpang yang akan menaiki bersama anda, harga kereta yang ditawarkan dan pelbagai lagi faktor.

3.Isi Maklumat Tempahan

Selesai memilih kereta dan menetapkan maklumat lokasi dan masa, anda perlu isi maklumat tempahan berkaitan butiran diri anda seperti nama, emel, nombor telefon, alamat dan lain-lain lagi. Maklumat diri diperlukan bagi mengelak kejadian yang tidak diingini daripada berlaku ke atas anda.  Kemudian, anda boleh terus tekan ‘Confirm Booking’.

4.Buat Pembayaran Tempahan

Tempahan siap dengan pembayaran akan menerima emel atau maklumat tempahan bagi anda terus untuk kongsi kereta dengan cepat dan mudah.  Pembayaran boleh dibuat secara online dan menghantar bukti pembayaran di ruang yang telah disediakan. Tempahan tanpa pembayaran tidak dikira lengkap dan tidak akan tersimpan di sistem tempahan untuk kongsi kereta.

Kelebihan Kongsi Kereta NakMove

Kongsi kereta NakMove yang diguna atau dipandu selalu ini mempunyai kelebihan dan kebaikan yang perlu anda tahu.  Ramai yang memilih untuk kongsi kereta Nakmove berbanding kereta sewa jenama lain dan pastinya mereka mempunyai sebab yang tersendiri untuk menyukai NakMove.

 

Perkhidmatan Kongsi Kereta Cepat, Pantas Dan Selamat

Tidak diragui lagi, kongsi kereta NakMove memberi perkhidmatan dan servis yang cepat, pantas dan selamat untuk anda. Pada bila-bila masa sahaja mengikut tempahan yang anda lakukan, kongsi kereta dari NakMove ini mudah, cepat dan selamat dipandu oleh anda kerana ia telah diselenggara dengan baik.

 

Kongsi Kereta NakMove Berkualiti, Bersih Dan Wangi

Pasti anda sudah fobia memilih kereta sewa yang akhirnya tidak selesa, kotor dan berbau hapak. Enjin dan sistem pemanduan kereta yang hebat dan berkualiti melancarkan perjalanan anda sama ada pemanduan secara jarak jauh ataupun dekat.  Kongsi kereta dari nakmove juga dijaga dengan rapi, bersih dan wangi oleh pemilik kereta mereka.

 

Kongsi Kereta Seluruh Malaysia

Nakmove menyediakan servis kongsi kereta untuk diguna atau dipandu anda secara menyeluruh iaitu di semenanjung Malaysia juga di Sabah. Kereta untuk diguna atau dipandu oleh anda ini boleh anda dapatkan terus daripada pemilik kereta.  Pemilik kereta akan menguruskan hal servis dan penyelenggaraan kereta.

 

Insurans Kongsi Kereta NakMove Disediakan

Kongsi kereta untuk anda guna dan pandu ini menyediakan insurans atau pelan perlindungan sekiranya berlaku kemalangan yang menyebabkan kematian dan kecacatan.  Insurans untuk anda yang guna atau pandu kereta ini akan diberi sebanyak RM 60,000 manakala insurans bagi pihak penumpang adalah RM 12,000.  Pelan perlindungan ini melindungi anda disamping membantu anda bergerak dengan mudah.

Jom Kongsi Kereta Untuk Diguna Atau Dipandu Bersama NakMove

Kereta untuk diguna atau dipandu dengan mudah, senang dan pantas adalah kereta yang anda kongsi daripada NakMove yang menjimatkan anda serta melancarkan perjalanan anda seharian. Kongsi kereta daripada NakMove juga mendapat pujian ramai pengguna yang berpuas hati dengan perkhidmatan mereka sediakan. Jom dapatkan kereta untuk diguna atau dipandu dengan NakMove.

 

———————————————————————————————————————————————————————————————-

Jika anda berminat untuk menempah kereta melalui Car Sharing ini, boleh menekan gambar click here di bawah.

 

Untuk mereka yang ingin menyertai program Car Sharing bagi menambah pendapatan harian, boleh menekan gambar register di bawah

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *